bara meniu
mihaicristian.roman@gmail.com
0761 435 698
e-mail si telefon
Fotograf Profesionist Pentru Botez

​​
Ca fotograf de botez pentru Bucuresti si Ilfov, pot incepe doar cu o singura propozitie: Iubesc copiii. Copilul meu este principalul motiv pentru care am inceput frumoasa meserie.​

Eu iti recomand ca inaintea slujbei religioase de botez, sa organizam si acasa o mini sedinta foto cu bebelusul. Trebuie stiut, ca ​in biserica exista posibilitatea ca bebelusul sa planga. In zilele friguroase totul va fi facut in graba, pentru ca el sa nu raceasca. La restaurant il veti ascunde de fum, iar apoi te vei intreba de ce bebelusul tau nu are cadre artistice. Acasa e liniste si se simte bine, in largul lui. Il voi surprinde dormind ca un ingeras sau zambind ca o floare.

Imaginati-va cat de bucuros va fi copilul la maturitate, cand va vedea fotografii cu patutul lui, cu primul biberon, sau prima pereche de botosei. Sunt un fotograf caruia ii place sa surprinda toate aceste detalii si nu veti regreta nici o clipa alegerea facuta. Va veti bucura peste ani vazand poze cu momentul schimbarii scutecelor, sau incercarea taticului de a-l incalta fara sa il trezeasca.

Momentul cel mai important la botez este Momentul Cristelnitei. Vei avea imaginea bebelusului tau cu apa curgand de pe corpul sau, totul fiind extrem de clar. Va fi un moment perfect, unic.Ca profesionist, sunt adeptul calitatii, nu al cantitatii. Nu vreau sa te conving cu un numar enorm de fotografii, dar iti garantez surprinderea tuturor momentelor cheie ale botezului. Vei avea poze cu toti invitatii si nu vor lipsi fotografiile de grup cu fiecare familie in parte.

Petrecerea de botez a bebelusului va fi un eveniment surprins minunat, in fotografii de cea mai buna calitate, si asta, la cel mai bun pret, incepand de la doar 290 euro - foto la biserica, sau 490 euro, pret promotional - foto la biserica + restaurant. Oferta de pret completa si diferite pachete puteti gasi dand click AICI. Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti. Pentru Ilfov sau alte localitati apropiate de Bucuresti, se va adauga doar costul de transport.

In cazul in care doresti, poti apela cu incredere la partenerii mei pentru servicii de ursitoare sau animatori.

​Nenumaratele evenimente la care am participat ca fotograf profesionist de botez in Bucuresti sau Ilfov si pozele expuse pe site, dar si pe pagina mea de Facebook, ma recomanda cu siguranta, pentru toti cei care doresc calitate inalta la un pret accesibil.

Mihai Roman - Fotograf

Fotograf Pentru Botez - Bucuresti Si Ilfov

Fotografii Profesionale

separator 1 separator 2 separator 3 separator 4 separator 5 bg alb 1 bg alb 2 bg alb 3 bg alb 4 bg alb 6 bg alb 5 bg alb 7 bg alb 8 fotograf botez bucuresti fotograf de botez fotograf botez
Gaseste-ma si pe:


Instagram
Follow Me on Pinterest
mihai roman fotograf - blogspot fotograf botez pret fotograf mot turta foto botez fotografie botez fotograf profesionist botez separator 6
Designed by Smart On Web