bara meniu
Fotograf Profesionist Pentru Nunta


Ca fotograf de nunta profesionist pentru Bucuresti (si nu numai), te voi ghida si consilia in tot ceea ce inseamna acest eveniment. Eu sunt persoana cu care iti vei petrece cel mai mult timp in acea frumoasa zi. Inainte de orice, vom avea ''obligatoriu'' o mini sedinta ,,Save the date'', in studioul meu. Rezultatul va fi o serie de fotografii profesionale prin care veti anunta data nuntii. Momentul va fi distractiv si haios, iar iubitorilor de Likeuri pe Facebook le va aduce satisfactii.

Vom alege impreuna locatia pentru sedinta foto de nunta. Te voi indruma catre cele mai frumoase locuri din Bucuresti, unde putem face fotografii de neuitat. Acolo voi avea si un asistent, de asemenea profesionist. El ma va ajuta cu luminile exterioare, pozitionarea blendelor si la alte activitati. Toate acestea vor duce catre o sesiune foto perfecta.

Sunt un fotograf ce iubeste culorile. Folosesc efecte vintage numai la cerere. Imi place ca cerul sa-si pastreze albastrul natural, iar rochia de mireasa albul imaculat. Imi plac tonurile vii, iar tema principala din pozele mele este zambetul. Tot cu zambetul pe buze, iti spun ca nu vei regreta o clipa ca ai ales un profesionist la nunta ta. Si asta la cel mai bun raport calitate-pret, in Bucuresti, Ilfov si nu numai: solicita oferta. In Ilfov sau localitatile apropiate de Bucuresti, la pretul standard se va adauga doar un mic cost de transport, nimic in plus.

Sunt foarte atent la detalii, drept urmare, voi imortaliza in fotografii toate momentele cheie ale evenimentului de nunta, in mod 100% profesionist. Nu voi ezita sa fac poze butonilor mirelui sau cerceilor miresei. In final, fotografiile vor arata ca desprinse dintr-o revista fashion.

Rabdarea este atuul meu forte. Nu te ingrijora la sedinta foto, ca nu vei stii cum sa ''stai la poze''. Vom alege impreuna cadrele si pozitiile care te vor avantaja cel mai mult. N-ai motive sa te ingrijorezi, nici daca in ziua aceea iti va aparea un cos, iar make-up artistul nu ti-l poate ascunde. Eu il voi inlatura cu usurinta in Adobe Photoshop, program al carui bun cunoscator sunt.

Ca fotograf de nunta profesionist, ma voi asigura ca vom gasi impreuna cele mai bune solutii, pentru ca totul sa iasa perfect si la un pret avantajos.

Mihai Roman - Fotograf

Fotograf De Nunta In Bucuresti

Fotografii Profesionale

mihaicristian.roman@gmail.com
0761 435 698
e-mail si telefon separator 1 separator 2 separator 3 separator 4 separator 5 bg alb 1 bg alb 2 bg alb 3 bg alb 4 bg alb 5 bg alb 6 bg alb 7 bg alb 8
Gaseste-ma si pe:


Instagram
Follow Me on Pinterest
mihai roman fotograf - blogspot fotograf profesionist nunta bucuresti separator 6
Designed by Smart On Web 
fotograf nunta profesionist bucuresti fotograf de nunta sedinta foto de nunta - mireasa fotograf mirese fotograf nunta bucuresti fotograf nunta