bara meniu
Fotograf Profesionist Pentru Nunta


Ca fotograf de nunta, profesionist, eu te voi ghida si consilia in tot ceea ce inseamna acest eveniment. Eu sunt persoana cu care iti vei petrece cel mai mult timp in acea frumoasa zi.
Inainte de orice, vom avea ''obligatoriu'' o mini sedinta ,,Save the date'', in studioul meu, din Bucuresti, rezultatul fiind o serie de fotografii profesionale prin care veti anunta data nuntii. Momentul va fi distractiv si haios, iar iubitorilor de Likeuri pe Facebook le va aduce satisfactii.
Vom alege impreuna locatia pentru sedinta foto din ziua nuntii si te voi indruma catre cele mai frumoase locuri din Bucuresti unde putem face fotografii de neuitat. Acolo voi avea si un asistent, de asemenea profesionist, care ma va ajuta la nunta cu luminile exterioare, pozitionarea blendelor, dar si la alte activitati care vor duce catre shooting-ul perfect.
Sunt un fotograf ce iubeste culorile. Folosesc efecte vintage numai la cerere. Imi place cerul albastru, iar rochia de mireasa sa isi pastreze albul imaculat. Imi plac tonurile vii, iar tema principala a imaginilor mele este zambetul. Tot cu zambetul pe buze, iti spun ca nu vei regreta o clipa ca ai ales un fotograf profesionist la nunta ta. Si asta la cel mai bun pret, in Bucuresti si Ilfov: solicita oferta. In Ilfov sau localitatile apropiate de Bucuresti, la pretul standard, se va adauga doar un mic cost de transport, nimic in plus.
Sunt foarte atent la detalii, drept urmare, voi imortaliza in fotografii absolut toate momentele cheie ale evenimentului de nunta, in mod 100% profesionist. Nu voi ezita sa fac poze butonilor mirelui, sau cerceiilor miresei. In final, pozele vor arata ca desprinse dintr-o revista de fashion.
Rabdarea este atuul meu forte. Nu te ingrijora ca nu vei stii cum sa ''stai la pozat''. Vom alege impreuna cadrele si pozitiile care te vor avantaja cel mai mult. N-ai de ce sa te ingrijorezi, nici daca in ziua aleasa pentru nunta iti va aparea un cos, iar make-up artistul nu ti-l poate ascunde. Eu il voi inlatura cu usurinta in Adobe Photoshop, program al carui bun cunoscator sunt.
Ca fotograf profesionist de nunta, ma voi asigura ca vom gasi impreuna cele mai bune solutii la acest frumos eveniment, pentru ca totul sa iasa perfect si la un pret avantajos.

Mihai Roman - Fotograf

Fotograf De Nunta In Bucuresti

Alegeti Un Profesionist!

mihaicristian.roman@gmail.com
0761 435 698
e-mail si telefon separator 1 separator 2 separator 3 separator 4 separator 5 bg alb 1 bg alb 2 bg alb 3 bg alb 4 bg alb 5 bg alb 6 bg alb 7 bg alb 8
Gaseste-ma si pe:


Instagram
Follow Me on Pinterest
mihai roman fotograf - blogspot fotograf profesionist nunta bucuresti separator 6 fotograf nunta profesionist bucuresti fotograf de nunta in bucuresti fotograf de nunta sedinta foto de nunta - mireasa fotograf mirese fotograf nunta bucuresti fotograf nunta